Chepo.Zelfaanzuigende mestpomp groothandelVerschillende hoofdredenen voor obstructie

  • vrijgavetijd:2023-02-26 09:41:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:83
  • Korte omschrijving:

    Chepo.,  ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp

Artikel inhoud

  ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp moet in gebruik worden bevestigd en geïnstalleerd,Chepo.Verticale centrifugale mestpomp, terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt, wat handig en flexibel is.

   Schroef eerst de bouten op de zijdelingse dragende drukdop neer, en verwijder dan de moeren die voor de verbinding tussen de drie delen worden gebruikt: ontladingssectie, vulkastlichaam en lagerlichaam; Schroef vervolgens de ronde moer op de as af en installeer achtereenvolgens de lagerbinnenrace, lagerklier en vasthoudende huls

Chepo.   De specifieke behandelingsmethoden zijn als volgt: controleer eerst de voeding van de voeding om te zien of de connector van de voeding veilig is, of de schakelaar strak is en of de zekering intact is. In geval van kortsluiting, kortsluiting, zekeringsbrand en andere problemen, moet het op tijd worden gerepareerd. Als het geen stroomprobleem is,Chepo.Dompelrioolwaterpomp, controleer dan de waterpomp

   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.

Monze.   Eerst laat s praten over de bekende verticale drijfmestpompen. Hier verwijzen we naar ZJL en SP ondergedompelde modderpompen. Strikt genomen is de dompelbare modderpomp ook een verticale modderpomp, omdat zijn as in principe verticaal is wanneer het werkt, maar het kan volledig in water worden ondergedompeld wanneer het loopt, dus het is een goede keuze

   Beschermende verpakking van schachtafdichting De pomp van schachtafdichting controleert regelmatig de afdichtingswaterdruk en het watervolume, houdt een kleine hoeveelheid reinigingswater stromend langs de schacht, past regelmatig de pakklier aan, controleert de verpakking en vervangt regelmatig de verpakking. De waterdruk en het watervolume van de schachtafdichting moeten voldoen aan de bovenstaande (schachtafdichtingsinspectie) eisen.

   Eerst laat s praten over de bekende verticale drijfmestpompen. Hier verwijzen we naar ZJL en SP ondergedompelde modderpompen. Strikt genomen is de dompelbare modderpomp ook een verticale modderpomp omdat zijn as in principe verticaal is wanneer het werkt,Chepo.Kleine diepe waterpomp, maar het kan volledig in water worden ondergedompeld wanneer het loopt, is het beter om twee pompen op zijn beurt te gebruiken. Als de pomp vastzit, kan de pomp alleen repa

   Gebruik een V megohmmeter om de isolatieweerstand tussen de elektromotor en de fase aan de grond te meten, en de waarde mag niet kleiner zijn dan megohm. Anders, zal de statorwikkeling van de motor onderworpen zijn aan monotone behandeling, en zal de monotone behandelingstemperatuur ℃ niet overschrijden.

   Tarief.

aanbod   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.

   Als opkomend product heeft de dompelbare modderpomp vele voordelen, vooral het vullen van de kloof in de toepassingsvoorwaarden van de traditionele horizontale en verticale modderpompen. Momenteel wordt de toepassing van de dompelmestpomp geleidelijk meer en meer wijdverspreid, dus de polymeercomposietmaterialen worden over het algemeen gebruikt in de productie.


Chepo.Zelfaanzuigende mestpomp groothandelVerschillende hoofdredenen voor obstructie



   De pomp kan vaak worden geselecteerd volgens de specifieke eisen van lift vooral het voldoen aan de behoeften van diep-water zandpompen en baggeren. Op dit moment kan de diepte meter bereiken.

   Het nut en de duurzaamheid van het gebruiksmodel, stroom en vloeistoflevering. Het stroombereik van de geleverde vloeistof is - L bis s, het drukbereik is .- MPa, en het toerentalbereik van de dieselmotor is - toerental. Kenmerken: waterpomp, hoge automatisering en prestaties

KwaliteitsborgingDoor de werking van de dompelmestpomp, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.

   Vezeltouw. Voer onderhoud uit, vervang nieuwe lagers en verwijder vuil. Bovendien kan de vloeistof de mechanische afdichting van de dompelpomp of het pomplichaam corroderen, waardoor water de dompelpompmotor binnendringt en de dompelpompmotor beschadigt. Het effect van het gebruik van rioolwaterelektrische pomp is goed.

   Allerlei nieuw ontworpen mechanische afdichtingen van dompelmodderpompen dragen sterk bij aan de groei van marktaandeel.

Chepo.   Bovendien is het gebruik van ° Bij de installatie en het ontwerp van pijpleidingen moeten buigingen in de vorm van S zoveel mogelijk worden verminderd.

   Als de waaier van de pomp na een lange tijd van gebruik beschadigd is, zal dit ook leiden tot onvoldoende vloeistoftoevoer voor de pomp.

   De drijfmestpomp zou groter moeten zijn. Naast de bestaande industriële en mijnbouwtoepassingen van de verticale mestpomp, kan de dompelmestpomp ook worden gebruikt als

Tunapuna.Overige productinformatie
  • Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

    Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

  • Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

    Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

  • Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

    Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

  • Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

    Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

  • Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

    Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

  • FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

    FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

  • Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

    Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

  • Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

    Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!